Conditii de garantie si returnare

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia oferita de producator.

Astfel fiecare produs este inscriptionat cu date specifice care sa indice perioada de garantie si alte detalii prind perioada de utilizare a produsului.

Conform O.G. nr. 34 din anul 2014 „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

Conform acestei reglementari legale, consumatorul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor / serviciilor digitale comandate si platite, sa notifice in scris societatea PYXAGE SRL la adresa mentionata la rubrica „Let's Talk” sau prin trimiterea unei solicitari prin e-mail la adresa office@pyxage.com, asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume.

PYXAGE SRL are obligatia sa returneze, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea solicitarii in acest sens, contravaloarea produselor / serviciilor digitale comandate daca in acest interval produsele obiect al returnarii au ajuns la sediul societatii. In situatia in care produsele nu au ajuns, in termen de 14 zile de la data solicitarii de returnare din partea clientului, PYXAGE SRL va returna contravaloarea produselor ce fac obiectul returnarii imediat ce acestea vor fi receptionate.

In cazul in care clientul doreste retur partial al unei comenzi, adica numai a unor produse din comanda, nu a comenzii integrale, PYXAGE SRL va returna numai contravaloarea produselor / serviciilor digitale pe care clientul doreste sa le returneze.

Plata

Modalitatea de plată disponibila pentru comenzile plasate online este cea cu Cardurile bancare Mastercard/Maestro/Visa/Visa Electron online direct pe site și criptomoneda, sau orice alte metode acceptate si convenite de parti, cu respectarea normelor legale in vigoare.

Pentru plata online cu cardul sunt acceptate cardurile Visa, MasterCard, inclusiv cardurile obisnuite de salarii.

In situatia extrema, in care expedierea comenzii nu este posibila, suma va fi deblocata imediat, in momentul in care se constata aceasta situatie (maxim 30 zile conform legilor in vigoare).

Taxe Suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de implementare aferente.

Tarifele de implementare sunt afisate pe site si sunt la dispozitia clientului in momentul confirmarii comenzii, totusi, distanța și accesibilitatea destinațiilor pot influența tariful.

In cazul in care tarifele se modifica, societatea PYXAGE SRL isi rezervă dreptul de a bloca temporar comanda, până la instiintarea clientului cu privire la acest aspect, acceptarea conditiilor de catre client si eventual efectuarea platii diferentei de implementare. După caz, societatea PYXAGE SRL va returna clientului contravaloarea comenzii efectuate in cazul dezicerii comenzii initiale.

Procesarea comenzilor:

Timpul de procesare al comenzilor plasate online poate varia de la instant la un termen stabilit de comun acord cu clientul prin contract.

Zile lucratoare se referă la zilele din cursul săptămânii, excluzând sâmbătă, duminică și sărbătorile legale.

Livrarea

Expedierea si livrarea produselor / serviciilor digitale catre dumneavoastra se face securizat online.

Comenzile primite in intervalul vineri ora 17 pana luni ora 8, precum si in zilele de sarbatori legale vor fi verificate si trimise dupa acest interval, in prima zi lucratoare.

Conditii Legale

Site-ul www.pyxage.com functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul firmei – www.pyxage.com si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania PYXAGE SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legilor in vigoare din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti compentende, de la sediul firmei. Fiind de acord cu acest document (termeni si conditii) clientul isi asuma in totalitate aceste prevederi.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de motivul invocat, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu confirmarea comenzii, clientul se obliga sa respecte termenii si condiile prezentate.

logo-pyxage-w
Copyright © 2018 - 2024. All rights reserved.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram